Άννα Θωίδου

Ελένη Χαραλαμπίδου

Η Ελένη Χαραλαμπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα. Στην ηλικία των τεσσάρων χρόνων ξεκίνησε μπαλέτο και ρυθμική γυμναστική. Έκανε πρωταθλητισμό για 7 χρόνια, συμμετείχε σε αγώνες και έχει κατακτήσει διακρίσεις. Στην πορεία ασχολήθηκε με τον χορό παίρνοντας μέρος σε παραστάσεις και Σχολικούς Αγώνες Χορού όπου κατέκτησε πρώτη θέση με ατομικές και ομαδικές συμμετοχές (2004, 2006, 2007) αλλά και στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού ¨Ευ Δημιουργειν¨ όπου κέρδισε τρίτη θέση με ατομική συμμετοχή και πρώτη με ομαδική (2008, 2010).

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (2009-2013) και παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν ως βοηθός δασκάλας χορού στην σχολή χορού Danse Passion στην Αλεξανδρούπολη και συμμετείχε και παραστάσεις τις σχολής και σε εκδηλώσεις σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού ¨Ανδρομάχης Καφαντάρη¨ και διδάσκει Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά, μπαλέτο, σύγχρονο και Jazz σε όλες τις ηλικίες.

Είναι μέλος της επαγγελματικής ομάδας χορού ¨J. M. M. – Jazz Theatre Dance¨ με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει σε διάφορες παραστάσεις χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε θεατρικές παραστάσεις.